nak HOTLINK HOT TICKETS free?

5:32 PM Nick 0 Comments

Ada syaratnya..

Snap la gambar pa pon yang korang rasakan agak menarik. Guna enset pon takpa. Contoh gambar macam kat bawah. Editla cantek2 skit. Dah siap EDIT, mail kat NICK gambar tu thru
(nickpenang@hotmail.my)



Nick akan REPLY reload NUMBER kepada gambar yang terbaek dari ladang..
T&C Apply

Temanya sejibik macam gampaq ni.. Nick takmo KORANG edit tulisan guna ADOBE ke apa ka.. Just tuleh guna tangan.. Leyh?
Tulis tentang 1 AYAT yang MENGGAMBARKAN diri Nick (aku)..
Klu kurang jelas, komen kat bawah ni..

Hadiah : Optional
1 X Set 1/4 chicken with 2 sidelines (Nandos)*
1 X RM10.00 Hotlink hot ticket
1 X Ala' Carte Pan Pizza




p/s:
yang terbaek menang
drop ur comment below
sah sehingga 30 Disember 2010

0 comments:

Barcelos in da house @ Sunway Carnival

2:53 PM Nick 0 Comments










....to be continue

0 comments:

mode : jalan jalan uptown n pesta

4:58 PM Nick 0 Comments

Dapat cuti ari Rabu, bestla jugak.. Agak bestla.. Sebelum kuaq ronda2 kat penang tu sempat r tengok dua movie. HANTU MAK LIMAH BALIK KAMPUNG.. Jalan crita agak kurang terhibur aka best.. BEzakan ngan Ngangkung best lagi kot, hantu nya yang best lagi.. The tengok lak movie THEnext3DAYS.. Critanya pasai bini laki ni yang kena tangkap atas tuduhan membunuh yang bukannya salah pompuan tu.. Laki ni pulak bukan hero macam TOm Cruise ka Brad Pitt ka, cumanya sorang lecturer KOLEJ KOMUNITI... Hahaha.. Menarik gak r tengok pengorbanan laki ni sebagai seorang suami dan ayah yang bertanggungjawab.. Zas!
Pas abes tngok wayang ni, wa tunggu sat member wa BERSALIN.. Kononnya baru nak abes kerja.. Trusnya wa pergi batu feringgi dengan NAWAITU nak beli barang kat UPTOWN tu. Last2 tak bli gak, REASONnya kualiti kampung..
Truskan NIAT seterusnya, g PESTA PENANG! hahaha.. otw tu, sempat r singgah kat Persiaran Gurney, Padang Kota n 'blue tower' kat Nautilus Bay.. lama tak p, sampai harga tiket pon tak tao brapa.. utk orang TUA RM3.. Kalau budak2 RM1.. Mlepakla kat sna ngan member budak ni sampai tgh malam.. Dah abes mlepak tu merayau la kami kat tempat lain.. 

Sekian. terima kaseh!

0 comments:

Saya sumbangkan lagu ni kepada kamu! Mmmuah!

3:00 AM Nick 0 Comments

Woah! Arini cuti sememangnya wa tdo ja 24jam kat rumah.. Memandangkan wa rasa agak boring wa p Sunway plannya nak tengok wayang, tapi overshort time.. Dok kedai Bear depan PizzaHut sambil online ja r.. Dahtu member ajak p karoks. Pa lagi! On trus. Dah sebulan ta karaoke, meant sebulan gak r aku tak sumbangkan lagu.. Port karoks seperti biasa, Karaoke Keluarga sebelah restoran Hidayah.. Sorang kebas 5lagu.. Total 15lagu plus2..
Dengan tanpa segan silu aku pilih lagu:
Lena Diulit Intan - Wings
Di sini Kasihku Abadi - Rahmat
Anggapanmu - Ziana Zain (bukan versi kepit)
Kekasihku di Menara - Ukays
Budi Setahun Segunung Intan - Ahmad Jais (kot)
Lagu yang tak bertapis wa! Korang tak patut rasa malu sebab aku yg nyanyi keyh..


Wa punya peberet singer:
Bunkface (rancak)
http://www.emocutez.com

Kyu Hyun (vocal best)
http://www.emocutez.com

Ziana Zain (pitch/vocal tinggi)
http://www.emocutez.com

0 comments:

Kenduri ke Bangi

10:08 PM Nick 0 Comments

Ni story minggu lepas. Kononnya yg lepas disedangkan.. Offday kerja dua hari, so decide nak ikut mak skali n cousin g kenduri cousin kat KL.. G kenduri balik hari r... Plannya nak gerak KL awal sebelum sesak, tapi masalah teknikal buat wa gerak lambat..  Terlebih dua orang lak! Aku cadangkan sumbat je diorang dalam bonet tu.. Tapi atas dasar kemanusian dan hak asasi terhadap kanak2, pak andak aku decide nak bawak ja van. Fuh! Kang dah terlebih ruang.. Macam Alphard gutu!.. hahhaha.. Rehatla kat Tapah kejap tunggu kreta sedara yg semput tepi highway.. Natang tu minum DIESEL, tapi depa p kasi minum PETROL.. Mungkinla.. Lepas semua dah together-gether sedia nak konvoi balik, baru kami gerak g Bangi. Sebabkan aku ni dah tak mai KL agak lama, kebarangkalian SESAT tu ada r.. Terlajak skit ja.. LINGKOP! Termasuk plak lebuhraya LDP n SKVE.. SESAK sampai 3KM cuz ramai orang terkedek-kedek nak g SUARASA TV9..   Sepanjang kesesakan tu, pak andak aku berang la skit.. Dahla lewat ke kenduri.. Makan TARUH(K) ATAS la jawabnya.. Tapi cousin aku sorang lagi ta dapat tahan control sesak trus jadi kepala angin.. Pecut kreta tinggal kami. Mak Tam aku cakap, "sorang kepala gila, sorang kepala angin". Tak tau la depa sampai dulu ka tak..BLABLABLABLA...
Da sampai ja Bandar Baru Bangi, kompius plak ngan seksyen mana kami nak masuk.. 1,2,3,4,5,6,7,blablablabla... Yang lucunya suh cari seksyen 8 dan 10 yang sememangnya ta pernah wujud kat situ.. lepas gaduh2, kami cari ja seksyen 1.. Finally, sampai gak dengan tahap kelaparan yang melampau.. Rupanya sedara kami yang stay KL tu Lecturer UniTEN.. Segan nak masuk. semua pak-pak arab.. Dengan pakaian aku macam ni, aku pretend ja macam aku ni photographer... hahha.. Mewah gak catering diorang ni, satu kepala 14HINGGIT x 3,000 = ?????
Membazir ja! Tapi takpala kalu da kaya.. Sedara aku reserve satu baglo utk kami sedara maranya.. Nak snap pic ngantin da ta dapat cuz sampai lewat. Time nak balik tu agak leceh skit. Nok berkonvoi balik skali mmg susah.. Sorang ikut line kiri, sorang line tengah, sorang line depan n blakang.. Lastly ikut sendiri r nak balik camna... Ikut ja papan tanda ke IPOH.. haha.. Baru aku taw yang UPM, UniTEN, UM n UKM ta jaoh.. Sambil balik tu sempat snap2 pic kat jalan tu.. jumpa kreta mewah n ssh nk jumpa Lamborghini, Porsce, BMWcoupei n Ferrari kat sebelah n depan ja.. Tengah bz pon kreta leh berlanggar, ngatkan bunyi gape.. Blalalalalalala.... 

Dah masuk ja Lebuhraya PLUS, terkandas plak dalam "jam".. 1km takpe la jugak.. Nih sampai 5-6kilometer!! Aiyok!! Sebabnya ada 3-4 kemalangan kat depan utk laluan ke IPOH.. Blom lagi laluan ke KL.. Dah nak lepas sesak tu, aku snap r pic sket.. Rupanya ada 3 bijik kereta/lori terbakar, terbabas, rosak n gelincir.. Hurmmmm... Pak Andak aku yang nampak macam bengang sket ngan jem tu, trus bawak van topspeed! Aiyo! Aku pon tawakkal ja dengan kelajuan tu. Dahla hujan. Terpikir plak naseb aku yang belum kawin lagi ni...Blablabla...
 
ALHAMDULILLAH, SAMPAI GAK KAMI KE KAMPUNG HALAMAN..Syukran!




p/s: untuk perjalanan jauh dan prestasi kreta yang bagus, guna petrol RON97.. Shell*  ^^,

0 comments:

Nandos Dinner/Supper @ Gurney

1:37 AM Nick 0 Comments

Blalablablabla... Bagi staf nandos yang ta dapat g dinner kt KL tu, ada gak r HARAPAN g dinner kat Gurney Plaza.. Hu3.. Bila dipikir balik time g dinner malam tu, memang manyak sui ooo... Dah la terpaksa berbasah kuyup then terjatuh lak.. Haduh! Pedih! Tuhan saja yang tau.. Baru ja nak amik bau sumer makanan, da nak kena balik.. sat sangat.. Ta sampai sejam kat DINNER tu..  makanan pon ta sempat jadi TAIK lagi.. http://www.emocutez.comWA lapar TAW tak! Okeyh! Sempat ja rasa rojak buah, satay, ayam masak pedas.. blalablabla... REZEKI...
......SKIP.......
Wa dapat hadiah gak, MUG! Bukan yang bernasib baik yang dapat hadiah cabutan bertuah, tapi semua dapat hadiah... Kiranya semua bernasib baiklah! bagi spa yang ta dapat hadiah kena bagitau.. Diorang akan kasi hadiah.. Sampai camtu WO.. Member pompuan aku dapat hadiah UTAMA, tv cap COBOY COBY 17".. Geram betul aku ta dapat.. Huh.. Seksa betul time nak baliknya.. Segala bebal semua ada.. Sejuk+lapar+ngantuk.. harap len kali dapat join lagi r event makan2 macam ni..http://www.emocutez.com





(^^,)

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (4) Blackberry (1) bridal (1) buletin (3) contest (1) credit (1) dinner (2) eez (2) events (20) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (61) funny (4) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (71) info sihat (6) islamik (3) jalan jalan (25) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) Kajian (2) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) male talent (31) maskulin (5) modeling (2) modeling events (10) moto (4) music cover (1) my story (1) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (2) oscar (1) party (1) Pendidikan (2) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (34) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (34) suka-suka (15) talent (21) technology (2) TIPS (20) travelog (7) trip (6) troubleshooting (1) tutorial (2) wafi (1) wedding (11) wishes (2)