CEpaT bayaq SAMAN SeBeLuM...

12:00 AM Nick 0 Comments

Tarikh akhir pengampunan bayaran saman, 28hb ni..
macam SALE ..less 30% n 50%http://www.emocutez.com..
Seksanya aku memikirkan cara nak bayaq kat ceti besaq malaya.. http://www.emocutez.comSAMAN..
Semua saman aku da blacklist.. Total 7 saman/kompaun.. Nanges beb nak bayaq semua tu... tak sempat nak jadi kaya wat masa terdekat ni... Hurmmm..
Jumlah semua saman selepas diskaun RM560.. Klu tak diskaun, RM 1030++..
terketar-ketar nak bayaq saman.. Lesen aku mati 3hb3, roadtax 14hb3.. Doit!!! uawrghh...http://www.emocutez.com
..Dengan rasa DESPERATEhttp://www.emocutez.comnya aku wat loan kat mak aku..
Ni kalu simpan utk kawin agak cukop neh..
Tadi aku p tukar tuntutan hak milik moto kat JPJ..
Tetiba ada kompaun (plat lagi)http://www.emocutez.com, dengan rasa agak bertanggungjawab diorang suh p test moto balik kat penguatkuasa JPJ.. Lepas beb plat mat tanjung tu..
bla...bla...bla...bla...bla...bla...

Hutang lama pergi, hUTANG baru datang! Cep!http://www.emocutez.com
bla...bla...bla...RM306-RM30-RM45-RM2000
RM190-RM1200-RM30...bla...bla...bla

0 comments:

Plan TRAVEL bulan depan...

10:18 PM Nick 0 Comments

Setelah diambil kira bajet n HUTANG piutang aku, AKU decide nak JOIN konvoi member kolej aku g CAMERON... Nek apa ya adik2? Nek moto...! hahaha...
Bajet p dalam 4 sampai 6hb 3 ni... haha.. 3 hari ja.. Maybe doit aku akan dikikis dalam RM300 minima.. Persediaan aku nak p? NIL!! Cuma standby doit n KAMERA ja!! Hahaha.. Sempoi..!
Aku pi CAMERON nek moto len la, bukan lagenda SPORT aku tuh.. Arap2 ramai lagi nak join..http://www.emocutez.com

Cadang pas balik dari Cameron tu, trus ja nak tembak p KL! Dalam 6hb 3. Kerja gila an...?
Menetap sna sekejap atas URUSAN PERIBADIhttp://www.emocutez.com yang mungkin tak dapat digalakkan dielakkan..
KL...KL...KL... Shopping? Dating? Meeting? Bussinessing?



http://www.emocutez.comMood skang ni: Tak sabaq tunggu Isnin ni..Ngeee... Weng! Weng!

0 comments:

Wan! Jom ronda Penang!!

1:37 PM Nick 2 Comments

Ni member PJJ wa.. Ajak meronda-ronda kat Penang..
Spt yang dijanjikan! Nandos, wayang, Gurney dan Snap3...












miss u always!

2 comments:

Muzium Arkeologi USM

1:05 AM Nick 2 Comments


Gambar tersirat seribu satu makna. So aku tak plu TULEH.. Lalalala~~~












 








End!

2 comments:

Mandi dan manda kat Teluk Bahang & Taman Rimba..

12:04 AM Nick 0 Comments









bla....bla...bla...

0 comments:

Goodbye gelpren no.2 aku!!

8:13 PM Nick 0 Comments

Kononnya nak bajet best r bila dah format lappy aku, ditambah pulak 500GB SATA HDD..
Las2 tak dapat bukak bila dah shutdown bila p klas... tekanan betul aku... Semalaman aku tunggu gelpren aku tu.. Camni dia balaih kat aku.. Dengan berat atinya aku melepaskan gelpren aku tu kat technician comp service dengan memikirkan brapa ratusla doit aku bakal mlayang nanti... Sebak!!
Skang dah ta buleh nak EDIT2 gambor n online 24/7!! Kemaluan Kesulitan amatlah dikesali...
Skang ni tinggal lagi gelpren no 1, 3, 4, 5..http://www.emocutez.com

Time fokus balik STUDY! Oh yeh bebeh!

***aku sayang dia sangat-sangat.. Maaf sebab patahkan hati kamu..

0 comments:

Kenduri aku n Cousin last weekend..

3:00 AM Nick 0 Comments

Kenduri umah tok, cousin aku kawen 3/2/11.. Aku Kerja tapi masuk petang. Owkie, ni photoshoot wedding pertama aku cuz nak try wedding photography.. Tak diupah tapi volunteer nak amik gambor., thats y rasa segan skit nak snap gambar byk2..m Wedding pon ikut cara kampung aka tradisional.. SELAMAT PENGANTIN BARU kepada pasangan pengantin..

 
Even arini kenduri kat umah aku, tak nmpak pon bayang aku kat rumah cuz melewaq ngan member-member.. He3.. Kenduri yang aku maksudkan, kenduri khatam Quran.. haha... Bila nak kenduri kawin aku? hahaha... Nanti kot... tak lama dah.. Aku khatam ngan abang aku n my adik.. 3orang jek..
Abes khatam tu, TOK GURU advice aku time baca BISMILLAH, kena makan skit "mim" tu n kasi lekat "ha"..
hahaha...wat malu ja..

nAk Attach pIc SkaNg sKang Tak BrApa Nk BUleH koZ LaPPy rosaK n PluKan PeMbaIkPuliHan..  Really saDhttp://www.emocutez.com

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (4) Blackberry (1) bridal (1) buletin (3) contest (1) credit (1) dinner (2) eez (2) events (20) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (61) funny (4) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (71) info sihat (6) islamik (3) jalan jalan (25) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) Kajian (2) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) male talent (31) maskulin (5) modeling (2) modeling events (10) moto (4) music cover (1) my story (1) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (2) oscar (1) party (1) Pendidikan (2) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (34) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (34) suka-suka (15) talent (21) technology (2) TIPS (20) travelog (7) trip (6) troubleshooting (1) tutorial (2) wafi (1) wedding (11) wishes (2)