BEN Shaiful Iqbal in Pavilion

12:51 AM Ruzend Mohamad 0 Comments












upload 40%

0 comments:

Meet Erry at Pavilion

12:05 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Banyak gambar yang tak memuaskan hati. Banyak yang blur and kurang sharp. Mungkin sebab lama tak pakai lens fixed and tak ada stabilizer.
Tak puas hati.






uploading 50%

0 comments:

What Women want from Men

10:11 AM Ruzend Mohamad 0 Comments


0 comments:

Wedding Firdaus & Fathin

4:00 AM Ruzend Mohamad 0 Comments



0 comments:

Patah Seribu

12:34 PM Ruzend Mohamad 0 Comments










Patah Seribu
Lirik
Shilla Amzah

0 comments:

Aku Yang Tersakiti

9:45 PM Ruzend Mohamad 0 Comments


Judika - Aku Yang Tersakiti

0 comments:

Zairam at KLCC Water Fountain

6:00 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Gambar yang diupload lebih kurang jer edit sebab laptop tak dapat nak guna.
Shoot pon sama jugak dalam 15 minit ja sebab cuaca hujan tak menentu. 

Semangat untuk berfotografi da kembali.
Next upload lagi 5 talent.

 
 
 
 
 
 

0 comments:

Outing with Ziezan at KLCC

10:20 PM Ruzend Mohamad 0 Comments


Tujuan outing kali ni. Nak share info fotografi sikit dengan Ziezan. Belajar tentang fotografi.
 Sekarang Ziezan nak belajar macam mana nak jadi model.. Hahahaha #Ehhh Actualy nak belajar tangkap gambar sebenarnya..
 Berhadapan Mandarin Oriental Hotel
  Ziezan tengah menangis tu.. Shhh! Diam.. (joking hambar)
 ni la muka merajuk Ziezan yang tak boleh proceed.. hu3
Nak tengok gambar dengan lebih jelas, klij ja gambar

Bergambar jap sebelum balik

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (4) Blackberry (1) bridal (1) buletin (3) contest (1) credit (1) dinner (2) eez (2) events (20) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (61) funny (4) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (71) info sihat (6) islamik (3) jalan jalan (25) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) Kajian (2) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) male talent (31) maskulin (5) modeling (2) modeling events (10) moto (4) music cover (1) my story (1) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (2) oscar (1) party (1) Pendidikan (2) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (34) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (34) suka-suka (15) talent (21) technology (2) TIPS (20) travelog (7) trip (6) troubleshooting (1) tutorial (2) wafi (1) wedding (11) wishes (2)