Sayang - Shae

10:17 AM Ruzend Mohamad 0 Comments



Lirik Lagu : Sayang
Artis : Shae

0 comments:

Nissan Versa Note (new model)

10:08 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Lagi satu kereta keluaran Nissan yang boleh tahan seksi nya. Nissan Versa Note. Terbayang pulak Galaxy Note. Agaknya, berapa harga yang bakal dimumkan nanty pada 26/02/2013 sempena pelancaran model ni di Malaysia.

0 comments:

iOS 6.1.2 selesaikan masalah hayat bateri

11:01 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Cuma update biasa/kecil yang berupaya untuk menyelesaikan masalah 'bug' yang menjejaskan prestasi hayat bateri pada beberapa peranti IOS disebabkan oleh 'bug' pada teknologi Microsoft Exchange.

0 comments:

Karaoke KTV Jalan Imbi

12:24 AM Ruzend Mohamad 0 Comments

Dah lebih tujuh bulan in KL tak pernah Nik ada kesempatan untuk turun berkaraoke. Baru kali ni ada kesempatan. Tambah-tambah pulak berkaraoke dengan member yang mostly suara sedap2 belaka. Banyak gula. Kencing manis dengar lagu diorang.Anuar Zain gitu.

0 comments:

Jimbo Ajim at Pavilion

8:33 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Post yang kedua pulak.
Baru ada masa nk upload and touchup sikit.

0 comments:

Dyew Saiful Pavilion

1:33 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Ini bukan pos untuk photoshoot, just gambar makan hangin jer.
Aktiviti hujung minggu bulan Januari. Same location jer.

0 comments:

PSY in Penang CNY 2013

11:58 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Tahun Baru Cina cek kena kerja jugak. So sempena second day CNY ada Konsert PSY in Penang rite?
Oh ya.. Kalau ada di kampung Penang memang dapat turun joinlah..
Bersama-sama satu Malaysia turun padang bakar kulit tengok satu persembahan yang bernilai RM2juta ni.

Isu konsert ni sangat memberi kesan di Malaysia. Politik terutamanya kan.

0 comments:

Photoshoot : Ajim, Taman Tasik Perdana

8:20 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Lokasi : Taman Tasik Perdana, KL
Talent : Ajim
Photographer : Ruzend












0 comments:

Samsung Auto Reject Call Setting

3:31 AM Ruzend Mohamad 0 Comments



Below is guidance on how to set auto call reject or you may refer how to blacklist number from calling in. Apply only for Samsung Android devices.

How to: Auto Call Rejection on Samsung Android Devices

0 comments:

Cara untuk retrieve VOICEMAIL mesej dari fon lain.

4:34 PM Ruzend Mohamad 0 Comments



Kamu tahu tak cara untuk mendapatkan mesej peti simpanan suara fon anda dengan menggunakan fon orang lain?

0 comments:

Protes Pencawang Taman Merak, Simpang Ampat Perai Penang.

11:02 PM Ruzend Mohamad 0 Comments




Liputan Maxis di Taman Merak & Simpang Ampat Perai akan dihentikan mulai 8 Februari 2013 berikutan arahan MPSP yang mengarahkan agar pencawang atau liputan di kawasan tersebut harus dihentikan berikutan bantahan penduduk.

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (4) Blackberry (1) bridal (1) buletin (3) contest (1) credit (1) dinner (2) eez (2) events (20) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (61) funny (4) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (71) info sihat (6) islamik (3) jalan jalan (25) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) Kajian (2) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) male talent (31) maskulin (5) modeling (2) modeling events (10) moto (4) music cover (1) my story (1) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (2) oscar (1) party (1) Pendidikan (2) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (34) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (34) suka-suka (15) talent (21) technology (2) TIPS (20) travelog (7) trip (6) troubleshooting (1) tutorial (2) wafi (1) wedding (11) wishes (2)