Butik Pengantin Simpulan Kasih

10:39 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Kali ni Nik perkenalkan satu butik pengantin yang terdapat di KL
Butik yang dimaksudkan adalah..
Butik Simpulan Kasih 

0 comments:

Outing to Hulu Langat

1:20 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Kali ni trip outing yang agak jauhla dari kawasan KL.
Kawasan outing ni di Sungai Congkak, Hulu Langat.

So kenapa ada gambar dia jer? sebab gambar kawasan mandi Nik tak tangkap coz tak da mood nak snap2 pic sebab tak mandi pun.
Plan bertukar last-last minit. Sangat kecewa rasa ni.

Jadinya, lepak2 kat kawasan Sungai then singgah rumah si kawan rehat2 and makan2 jap then trus balik PJ.

0 comments:

Saturday Outing with Reyzal at Dataran Merdeka

5:47 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Lama jugak tak keluar outing dengan member tempat kerja lama. Nandos Chickenland. Hehehehe.
Masing2 dah ada profession and melangkah ke life yg lebih baik..

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (4) Blackberry (1) bridal (1) buletin (3) contest (1) credit (1) dinner (2) eez (2) events (20) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (61) funny (4) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (71) info sihat (6) islamik (3) jalan jalan (25) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) Kajian (2) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) male talent (31) maskulin (5) modeling (2) modeling events (10) moto (4) music cover (1) my story (1) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (2) oscar (1) party (1) Pendidikan (2) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (34) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (34) suka-suka (15) talent (21) technology (2) TIPS (20) travelog (7) trip (6) troubleshooting (1) tutorial (2) wafi (1) wedding (11) wishes (2)